Wednesday , March 3 2021

hišne preiskave po vsej SlovenijiLJUBLJANA – Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) so zjutraj s kriminalisti več policijskih uprav začeli izvajati operativne aktivnosti na območju policijskih uprav Maribor, Kranj in Ljubljana, so sporočili z generalne policijske uprave.

Hišne preiskave opravljajo na podlagi sodnih odredb v zasebnih in poslovnih prostorih na 26 naslovih, na dveh pa bodo zasegli elektronske naprave. Iščejo dokaze o storitvi več kaznivih dejanj nedovoljenega dajanja in sprejemanja daril.

Predkazenski postopek poteka proti 13 osumljencem, pridržanih pa at 12 oseb. Predkazenski postopek username Specialist državno tožilstvo Republike Slovenije.

About aktivnostih sodeluje 53 preiskovalcev NPU in 57 criminal police policijskih uprav Maribor Ljubljana, Celje, Murska Sobota, Kranj, Koper in Novo mesto.

Preiskavo so potrdili v podjetju Snaga. Kot neuradno poroča Večer, In addition, pre-banking financing will take over the osrednji avtobusni to postpone Mlinski ulici, as well as Klemaks, credit card and bankruptcy in the Hranilnic Lon.


Source link