Thursday , August 18 2022

Previously Urania painted perioada 16 – 22 February 2019[ad_1]

Între 16 şi 17 februarie, după-amiaza, un interes domestic, un ataşament familial, poate fi resimţit cu mai multă acuitate, punând uneori probleme dificile de opţiune de genul "familie sau carieră", "eu sau părinţii", "carieră sau avere "Ori invers, constrângerile socio-profesionale se reflectă în chip dizarmonic în relaţiile cu părinţii şi în punerea în apply a unui interes major. On February 17, it was 17.21, on February 19, dup-amiaza, ambalări afective, trăiri intense, pătimaşe, chef de aventură, de petreceri, de sport, precum şi dorinţa trăită intens de a obţine imediat nişte plăceri. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 şi pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027. Traversând semnul lor zodiacal, Berbecii vor avea mereu, de-acum încolo, senzaţia că sunt puşi la încercare şi că în orice moment pot pierde ceea ce au. Perioadă a încercărilor în plan personal, dar şi şansa de a face salturi în existenţă, în funcţie de gradul la care vor ajunge pe direcţia înţelegerii unei lecţii de viaţă.

On February 19, it was 16.47, on February 21, dupla-amiaza, obligaţia de a se dedica muncii, de a avea răbdarea necesară să ducă la bun sfârşit activităţile profesionale. Pe fondul Lunii Pline în Fecioară din 19 februarie, nativii se pot confrunta cu trecătoare stări organice neplăcute, provocate de încărcătura astrală a momentului. Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peştilor şi îşi va pune amprenta pe viaţa interioară, care îi va împinge să se întoarcă cu gândul la trecut în diferite forme: amintiri, reevaluări, nostalgii, regrete, etc. Între 21 februarie, după ora 16.18, şi 22 februarie, tendinţa de a tempera dialogurile parteneriale, de a le da o turnură diplomatică 'şi care să le permită să câştige timp.

Taur

Între 16 şi 17 februarie, după-amiaza, atenţie la detalii, bună capacitate de memorare, stare prielnică pentru a învăţa, a repeta, a consolida cunoştinţele dobândite în ultimul timp. Interestingly, in general, chiar dacă nu este vorba de a urma o formă organizată de învăţământ. On 17 February, double 17.21, on February 19, după-amiaza, intervening energically in family cadrul. Or a series of activităţi şi priorităţi personale pot intra în conflict de timp, interes sau preocupare cu sarcinile curente casnice şi gospodăreşti. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 şi pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027. În acest răstimp, el va influenţa activitatea cerebrală şi procesele interioare, care vor presupune trezirea la realitate a unor trăiri ce nu erau pe deplin conştientizate. Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peştilor şi va influenţa în chip plăcut sau profitabil relaţiile cu prietenii. Taurii vor putea să se întâlnească, să vorbească şi să se bucure de proiectele comune sau de ipostazele în care se regăsesc pe "aceeaşi lungime de undă" alături de prieteni. Pe 19 februarie va avea loc Luna Plină în Fecioară, ceea ce va imprima un pragmatism, dar şi o anume rigiditate în relaţiile afective ale părinţilor cu copiii. Cuvintele-cheie ale momentului vor fi, pentru ei, interesul, obligaţia, echilibrul, pragmatismul, premise mai puţin romantice, dar necesare în economia lor sentimentală, care îi vor împiedica să se cufunde în divagaţii fără rost şi în himere. Între 21 februarie, după ora 16.18, şi 22 febrero, efort de a menţine echilibrul relaţional la locul de muncă; Unul dintre motivele care îi determină să adopte o atitudine indiferentă sau înţelegătoare faţă de excesele colegilor ori şefilor este chiar starea lor de sănătate, care le sugerează un comportament protectiv.

Gemeni

Între 16 şi 17 februarie, după-amiaza, cramponare de bani şi bunuri, dorinţa de a face economie, revizuirea atitudinii curente faţă de cheltuieli, cumpărături. On 17 February, double 17.21, on Feb. 19, dup-amiaza, mici orgolii personale, in factta flatante pentru nativii care se pot afla pe fondul participării lor la întruniri şi activităţi profesionale de (oarecare) notorietate, unde se vor face ascultaţi şi unde îşi vor putea impune un punct de vedere ori vor putea face paradă de cunoştinţele şi inteligenţa lor. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne constant până în iunie 2026 şi pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027. În această perioadă, el va introduce, o dată Sau de mai multe ori, o lezare personală din partea prietenilor care vor acţiona în detrimentul nativilor, desolidarizându-se de aceştia sau dând dovadă de carenţe de caracter, de comportament, de atitudine. Începe o perioadă a "lecţiilor de viaţă" cu privat la relaţiile de prietenie cu atât mai importantă, cu cât vârsta Gemenilor va fi mai mică, iar ei se vor afla în plin proces de formare şi maturizare. On February 19, dumped at 16.47, on February 21, dupla-amiaza, nevoia de a face ordine şi curăţenie, la propriu şi la figurat, în familie, în casă şi în regimul patrimonial. On February 19, Soarele goes inside în zodiac Peştilor şi, timp de o lună, it goes through the professional plan, sporindu-le şansa from a succeeds, from which she admits her. Pe 19 februarie, în acest sector îşi va exercita influenţa Luna Plină în Fecioară, care ar putea indica şi un aspect critic, şubred cu privire la o chestiune administrativă sau organizatorică de natură casnică / domestică. On 21 February, dupá ora 16.18, on 22 February, availability of spre divertisment, relax, detaşare de estres, cochetărie, activităţi culturale.

Citeşte previziunile pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA.

[ad_2]
Source link