Friday , August 19 2022

Google Maps extends if iPhone is able to promote a fast and easy follow – Afaceri[ad_1]

Până acum, această funcţie era disponibilă doar pe telefoanele mobile cu Android.

Google's introdus tot tot felul de funcţii noi în Google Maps, menite să ajute afacerile. Anul trecut, company a introdus o caracteristică cu ajutorul căreia antreprenorii care se pregătesc să-şi deschidă un punct de lucru – cum ar fi un bar, un restaurant, un coafor – vor avea posibilitatea să le fie afişate noile afaceri pe Google Maps înainte de deschdere, pentru a fi găsite pe hartă de către viitorii clienţi, care vor afla astfel şi data inaugurării.

De asemenea, la finalul anului trecut, Google lansat o nouă funcţie a aplicaţiei, prin care It is possible to provide information and information about the service and services of the actual real-time media message. Trimiterea mesajelor către afaceri, direct prin Google Maps, oferă clienţilor posibilitatea de a pune întrebări fără a trebui să contacteze firma telefonic, astfel încât să poată comanda un tort pentru ziua de naştere sau să afle dacă un magazin de pantofi are mărimea sa, printr- a simple mess text.

În aceeaşi perioadă, Google a introdus o nouă caracteristică pentru aplicaţia Google Maps care îi ajută pe uzatori să descopere locurile pe care le-au recomandat alţii: hashtag-uri. Exemplu, dacă un utilizator consideră că un restaurant este un loc excelent pentru persoanele vegetariene, poate folosi hashtag-ul #vegetarian sau dacă în locaţia afacerii este accesibilă cu un scaun cu rotile, vizitatorii pot nota locul cu #accesibilinscauncurotile (#wheelchairaccessible).

[ad_2]
Source link