Tuesday , January 19 2021

Джулия среща Кристиян Кирилов с Митко Пайнера – БЛИЦВ лайфстайл средите упорито се говори, че фолк певицата Джулия е обещала на своя любим Кристиян Кирилов да пробие път и за него в чалга средите. Младата изпълнителка правела всичко възможно да угоди на популярното си гадже, като дори го посъветвала да се запише на уроци по вокално майсторство и да развива гласа си. Тя дори обещала да му уреди среща с Митко Пайнера.

Кристиан на свой ред е много амбициран да покаже атрактивна визия и глас и да пребори с един замах конкуренцията в лицето на Фики и Галин, които пък последно време не успяват да направят тотален хит. В момента вече работи по първата си самостоятелна песен, но трябва да изчака известно време докато я издаде, тъй като година след приключването на снимките на "София ден и нощ" Кирилов има договорни отношения с продукцията и няма право на самостоятелни прояви.

Междувременно съвместният живот на двойката се радва на хиляди лайкове и споделяния в мрежата, а почитателите ги обсипват с комплименти. "Уникална двойка сте", "Сладури, прекрасни сте", "Страхотна любов", "Бъдете щастливи и много се обичайте" – пишат някои от тях.


Source link