Sunday , November 29 2020

Боримиров: Бяхме по-добри, Божков е сериозен човек с амбиции – БГ Футбол – Първа лигаДиректорът на ДЮШ и вторият най-голям акционер в Левски Даниел Боримиров смята, че Васил Божков ще даде спокойствието, от което се нуждае клубът, за да може да се работи постепенно.

Боримиров говори след победата с 1: 0 на "сините" във вечното дерби с ЦСКА в мача от 23-ия кръг на Първа лига.

"Важна беше победата, има още какво да се желае, ние бяхме по-назад в класирането, а сега се изравняваме с ЦСКА и вече мислим за мача със Славия. Бяхме по-добрият отбор, играта беше доста накъсана. Има какво да се желае от играта ", сподели Боримиров.

"Не искам да коментирам рефера, и от него има какво да се желае."

"45 минути играхме с човек повече и трябваше да се възползваме от това. Нека да мислим мач за мач, Левски върви по правилен път и апетитът идва с яденето, има какво да се желае от нашата игра. Спокойствието ще позволи на Дерменджиев да работи по-спокойно. Спокойствието идва и от влизането на г-н Божков. Той е сериозен човек с амбиции. Левски отдавна не е постигал нещо сериозно, затова ще правим крачка по крачка, за да вървим нагоре. Васил Божков ще внесе финансова стабилност и след това ще е по-спокойно за работа ", завърши Боримиров.


Source link